≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama u Beogradu: Građani prijavili da se ulicom kreće muškarac sa puškom

J. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, u Bulevaru kralja Aleksandra bile su prisutne jake policijske snage pod rotacijom, a pripadnici policije trčali su ulicom, noseći pancire

  • 5
Belivuk, Suđenje Foto: Nikola Anđić

Veliki broj pripadnika policije tragao je za muškarcem u Bulevaru kralja Aleksandra zbog prijave građana, koja je pristigla oko 13.20 sati, da se ulicom kreće čovek sa puškom u rukama.

Prema informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, u Bulevaru kralja Aleksandra bile su prisutne jake policijske snage pod rotacijom, a pripadnici policije trčali su ulicom, noseći pancire.

Kako saznaje Telegraf.rs, policija je pronašla starijeg muškarca, koji je kod sebe imao neispravnu pušku.

Takođe, u pitanju je bila vazdušna puška, za koju nije potreban oružani list.

On je policajcima rekao da je krenuo u Policijsku stanicu Zvezdara, kako bi pitao šta da radi s oružjem, odnosno kako bi ga predao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    4. jul 2024 | 14:47

    Pa zar se tako nosi oružje po ulici?? Zna se kako treba da se spakuje ili rastavi po mogućstvu,pa makar bila i obična "vazdušara"..😠😒

  • SVM

    4. jul 2024 | 14:39

    Bolje dprečiti nego lečiti. Ako je tako čovek definitivno nije u vinklu

  • Miodrag

    4. jul 2024 | 16:01

    Odmah bitangu procesurati.Nosi pušku u rukama kroz ceo grad da pita u MUP šta da radi.A mogao je MUP da pozove da dodju kod njega kući.Ovo nisu čista posla istog bi trebalo odmah procesuirati za nauk svima.Koga on zavitlqva sa njegovom izjavom koja ne pije vodu.A šta da mu je kvrcnulo u glavi kao što verovatno jeste kada se tako ponaša šta bi bilo opet neki ludak šta ulicama grada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA