Vreme čitanja: oko 1 min.

Suđenje Marjanoviću nastavlja se danas: Svedočiće Zoranova snaja, ali i ove žene

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marjanoviću je Apelacioni sud ukinuo pritvor 3. oktobra prošle godine i on se od tada brani sa slobode

  • 0
Zoran Marjanović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu. Do sada je na ponovljenom suđenju Marjanović istakao da ne želi da ponovo iznosi odbranu i da ostaje pri svemu što je ranije rekao, a odbio je da odgovara na pitanja tužilaštva, dok je na pojedina pitanja suda kratko odgovorio. Danas bi trebalo da se nastavi sa saslušanjem svedoka.

Saslušanje svedoka je počelo i do sada su saslušani policajac koji je učestvovao u potrazi sa Jelenom i Zoranov brat Miloš Marjanović, dok je Zoranov sin odbio na svedoči, na šta ima pravo kao član najuže porodice.

Na današnje ročište pozvana je Marjanovićeva snaja Milica Marjanović, vaspitačica njegove tada petogodišnje ćerke Lenka Đorđević, kao i Jelenina kuma Vera Vukomanović.

Zoranov brat, ali i policajac koji je pomagao pri potrazi, do detalja su ispričali na koji način su tragali za Jelenom na nasipu u Borči i obojica su rekli da su išli automobilima preko nasipa i da su, tokom potrage, sve vreme bili usmereni ka Dunavu jer je ta strana nasipa bila nepristupačnija, dok se telo sve vreme nalazilo sa suprotne strane.

Zoran Marjanović od početka sudskog procesa negira krivicu.

Suđenje koje trenutno traje je ponovljeno suđenje, nakon što je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu Višeg suda u Beogradu na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, usled nedostatka dokaza.

Marjanoviću je Apelacioni sud ukinuo pritvor 3. oktobra prošle godine i on se od tada brani sa slobode.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Jokić nakon suđenja Marjanoviću: Odbio je da odgovara na pitanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA