Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar Dačić razgovarao je danas sa predstavnicima kompanije Milbaue

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na sastanku je istaknuto da je kroz saradnju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i kompanije Milbauer uspešno realizovan veći broj visokotehnoloških projekata

  • 1
Ministar Ivica Dačić, Predstavnici kompanije Milbauer Foto: MUP

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa predstavnicima kompanije Milbauer, jednom od vodećih kompanija u oblasti implementacije bezbednosnih sistema u oblasti izrade personalizovanih dokumenata i njihovog unapređenja.

Na sastanku je istaknuto da je kroz saradnju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i kompanije Milbauer uspešno realizovan veći broj visokotehnoloških projekata.

Ministar Dačić naglasio je važnost kontinuiranog unapređenja tehnoloških kapaciteta u oblasti unutrašnjih poslova, posebno u domenu razvoja sistema izrade ličnih dokumenta, jer oni ne samo da omogućavaju identifikaciju građana, već olakšavaju pristup različitim pravima i uslugama.

Prema njegovim rečima, Ministarstvo unutrašnjih poslova znatno polaže na jačanje institucionalnih kapaciteta, posebno u oblasti Upravnih poslova, kako bi rad policije bio efikasniji i građani na jednostavan i brz način ostvarili svoja prava.

Predstavnici kompanije Milbauer su izrazili spremnost za nastavak saradnje sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije, kao i za dalje tehnološke inovacije koje će doprineti efikasnijem delovanju policije.

(Telegraf.rs)

Video: Dačić: Mobilni telefon supruge napadača na žandarma na veštačenju u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поаро

    1. jul 2024 | 15:35

    Друже министре⭐може једно питање❓Да ли је покренута истрага о злоупотреби малолетница у сексуалне сврхе на националној ТВ ( М.Врбашки ) и остале❓

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA