≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar Dačić: Mobilni telefon supruge napadača na žandarma na veštačenju u Srbiji

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dačić je preneo da je prema njenim rečima, Žujović u video poruci rekao kako "Izraelci napadaju muslimane"

  • 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je telefon supruge napadača na srpskog žandarma, koja je locirana u Crnoj Gori, na veštačenju u Srbiji.

On je novinarima rekao da je iz iskaza koji je dala crnogorskoj policiji utvrđen tačan motiv terorističkog napada ispred izraelske ambasade u Beogradu.

Njeno ime je Besa i ona je rekla da je u 10.50 sati, odnosno 10 minuta pre nego što je njen suprug počinio teroristički napad, on njoj poslao video poruku u kojoj govori da se nalazi u autobusu "koji ga vozi u dženet (raj)".

Žena Miloša Žujovića Foto: MUP

Dačić je preneo da je prema njenim rečima, Žujović u video poruci rekao kako "Izraelci napadaju muslimane".

Besa je rekla da se njen suprug, napadač, navodi Dačić, pre nego što je došao do ambasade Izraela uputio ka sinagogi, ali da je zbog velikog broja pripadnika obezbeđenja odustao od te namere.

Miloš Jevremović, Aleksandar Vučić i Ivica Dačić Foto: Tanjug/OMK MUP RS

Dačić je ranije danas naveo da je crnogorska policija juče na zahtev iz Srbije obavila razgovor sa suprugom Miloša Žujovića koji je ranio žandarma, Besom Žujović, rođenom u Beranama i da je njenim iskazom potvrđeno da se radi o terorističkom aktu.

"Policija u Crnoj Gori joj je oduzela telefon i videćemo da li je sve tačno to što smo čuli kada telefon stigne nama na veštačenje", naveo je Dačić za TV Pink.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Snimak stana jednog ekstremiste u Novom Pazaru, koji je ministar danas pokazao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA