Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograđanin bezdušno nasrnuo na mamu i tatu: Dobio prijavu da im se unosio u lice, psovao ih i gurao

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Protiv M. R. je podneta prijava za nasilje u porodici

  • 2
Nasilje Foto: Mateja Beljan

Beogradska policija reagovala je u petak povodom prijave na nasilje u porodici u kome se sin sumnjiči da je napao svoje roditelje.

Policija je delovala u saradnji s Prvim osnovnim javnim tužilaštvom i privela osumnjičenog čiji su inicijali M. R. (35).

Kako se sumnja, on je nakon verbalne svađe sa majkom i ocem, svoje roditelje vređao, a zatim i fizički napao. Kako saznajemo, ponašao se izuzetno grubo, gurao ih je rukama, unosio im se u lice i psovao.

Protiv M. R. je podneta prijava za nasilje u porodici i izrečene su mu mere zabrane prilaska i komunikacije sa roditeljima.

(Telegraf.rs)

Video: Veliko hapšenje narko dilera u Beogradu: Pali sa čak 112 kila droge

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petarle

    30. jun 2024 | 20:08

    Pa i mene je komšija,izbeglica iz Hrvatske vredjao,na kraju rekao da će mi odseći glavu,to je rekao i pred policijom kad sam ih zvao,i nikom ništa,kažu nemam svedoka,a i što sam slikao,nemam prava,a to mu nije prvi put da ga prijavljujem,ovde se izgleda samo daje akcenat na porodično nasilje,a što gradjani trpe nasilje od raznih nasilnika,to nikom ništa,ili to zavisi od policijsne stanice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA