≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

PAKAO u Novom Sadu! Upali u kafić sa pištoljem, pa brutalno tukli mladića pred gostima: Objavljen snimak tuče

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vidi se i kako njih nekoliko udara i šutira mladića i nakon što je pao na zemlju, a jedan od njih je odgurnuo i devojku koja je pokušala da spreči napad

  • 14

Mladić (24) povređen je u tuči koja se dogodila 19. juna u lokalu u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu, piše 021.rs.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu zajedno sa policijom radi na rasvetljavanju tuče koja se dogodila 19. juna, oko tri sata posle ponoći, u Laze Telečkog.

Kako se vidi na snimku, u jednom trenutku u lokal "Lazina krčma" ulazi pet ili šest muškaraca. Jedan od njih, čini se, u ruci ima i pištolj, piše 021.rs.

Vidi se i kako njih nekoliko udara i šutira mladića i nakon što je pao na zemlju, a jedan od njih je odgurnuo i devojku koja je pokušala da spreči napad.

Iz Policijske uprave u Novom Sadu za 021.rs kažu da, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, "intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti" vezanim za ovaj događaj u kom je "lakše povređen dvadesetčetvorogodišnji Novosađanin".

Na pitanje 021.rs u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu odgovaraju da su događaj kvalifikovali kao "nasilničko ponašanje", te da se istraga vodi protiv više NN lica. Trenutno se vodi pretkrivični postupak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    30. jun 2024 | 16:50

    Pre pola sata av rece da je Srbija najbezbednija zemlja u svetu i Evropi! Sta je sad ovo?😂😂😂😂

  • Boškic Stariji

    30. jun 2024 | 16:49

    Sve neki Tiktok gangsteri . Svi hoće da budu opasni glume neko ludilo . A kad dođe Policija ,I vreme ćorke onda su manji od mahovog zrna . Onda bi neke nanogice olakšice, onda kukaju i hoce da budu dobri Sramota .Policija odrađuje svoj posao koliko toliko, a Sudstvo ih sabotira . Brze se izlazi iz zatvora , nego ulazi . Imamo ozbiljne preduslove za rast kriminala zbog lošeg Sudstva i Zakona .

  • Luuk

    30. jun 2024 | 17:35

    Ostavka ministra. Koji ništa ne radi za bezbednost građana. Bitno da pravi sprdnju oko teroriste. Ej,pratili ga,a on pucao na čoveka. Pa kako ste ga to pratili?🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA