≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pretresen stan teroriste iz Mladenovca u Novom Pazaru

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miloš Žujović juče je iz samostrela pucao u pripadnika Žandarmerije ispred ambasade Izraela

  • 1
Izraelska ambasada napad, uviđaj, Miloš Žujović Foto: Tanjug/Marko Đoković, MUP

Situacija u Novom Pazaru je mirna, a prisustvo policije u centru grada danas je smanjeno, nakon što je izvršen pretres stana u kojem je u Novom Pazaru živeo napadač na žandarma Miloša Jevremovića, javlja dopisnik Tanjuga.

Takođe navodi i da prve informacije koje su objavili na Tanjugu, a to je da je u stanu nađeno oružje s oznakama Islamske države - ipak nisu tačne.

Napadač na pripadnika Žandarmerije, konvertit iz Mladenovca Miloš Žujović (25), versko ime Salahudin, živeo je u stanu u Novom Pazaru sa suprugom i sinom.

Potvrđeno je da su još sinoć u Novi Pazar stigli pripadnici Uprave kriminalističke policije iz Beograda koji su obavili pretrese na više lokacija u Novom Pazaru i priveli na informativni razgovor više osoba koje bi mogle da budu povezane sa napadačem.

Jedna osoba je zadržana u pritvoru u Novom Pazaru, a policija je najavila da će nastaviti da sprovodi široku istragu na širem području grada Novog Pazara u vezi sa jučerašnjim terorističkim napadom na pripadnika Žandarmerije ispred ambasade Izraela u Beogradu, koji je smrtno ranio napadača u samoodbrani.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Priboj

    30. jun 2024 | 12:55

    Sve pohvale nasem policajcu ali mi to sve sareno posao sa samostrelom u teroristicku akciju ,ili je rambo ili je lud.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA