≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija vrši pregled kuća kod mesta terorističkog napada u Beogradu: Skidaju se kamere, ispituju svedoci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je slučaj napada žandarma ispred izraelske ambasade teroristički akt protiv države Srbije i protiv pripadnika Žandarmerije

  • 0
Uviđaj, inspektori, Izraelska ambasada napad Foto: Telegraf.rs

Na mestu terorističkog napada u Beogradu kod ambasade Izraela policija trenutno vrši pregled okolnih kuća, skida nadzorne kamere i razgovara sa potencijalnim svedocima.

Pogrebno je odvezlo telo napadača na pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića (34).

On je, podsetimo, u samoodbrani upotrebio oružje i savladao napadača koji ga je upucao u vrat samostrelom, koji je od posledica ranjavanja preminuo.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je slučaj napada žandarma ispred izraelske ambasade preuzelo Specijalno tužilaštvo, a da se radi o terorističkom aktu protiv države Srbije i protiv pripadnika Žandarmerije, kao i da postoje sumnje u povezanost nekih lica koja imaju veze sa vehabijskim pokretom.

Otkriven identitet napadača

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je lice koje je izvršilo teroristički napad Miloš Žujović (1999), versko ime Salahudin, konvertit iz Mladenovca.

„Utvrđeno je da je lice koje je izvršilo teroristički napad Miloš Žujović (25), versko ime Salahudin, konvertit iz Mladenovca, koji je prešao da živi u Novom Pazaru.

U nastavku akcije, policija će izvršiti pretrese na više lokacija. Sve naše snage su u najvišem stepenu pripravnosti”, izjavio je ministar Dačić.

Najnovije informacije pratite u našem blogu uživo.

(Telegraf.rs)

Video: Opsadno stanje ispred ambasade nakon terorističkog napada u Beograedu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA