≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trenutak kada odnose telo teroriste: Upucao pripadnika Žandarmerije, ubijen u samoodbrani

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nepoznato lice je više puta prilazilo policajcu, postavljalo mu pitanja, recimo, gde je muzej, onda se lice vratilo i iz kese izvadilo samostrel i ranilo pripadnika Žandarmerije"

  • 3

Na mesto terorističkog napada u Beogradu, kod ambasade Izraela, kako javlja naš reporeter sa lica mesta, stiglo je pogrebno koje je odvezlo telo napadača na pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića (34).

On je, podsetimo, u samoodbrani upotrebio oružje i savladao napadača, koji je od posledica ranjavanja preminuo.

"Nepoznato lice je više puta prilazilo policajcu, postavljalo mu pitanja, recimo, gde je muzej. Onda se lice vratilo i iz kese izvadilo samostrel i ranilo pripadnika Žandarmerije. Nesumnjivo je da se radi o terorističkom aktu, napadu na našu državu", rekao je Ivica Dačić.

Ivica Dačić telefon Printskrin: Tanjug.rs

Dodao je da je policajcu život sačuvalo to što nije izvadio strelu iz vrata:

"Policajac je uspeo da odbrani ambasadu, svoj život. Mi smo mislili da će napadač ostati živ, da možemo da saznamo još nešto. Činjenica je da se radi o vehabijama. Osim samostrela, bio je naoružan i nožem. Prvo treba utvrditi tačan identitet te osobe. Njegove relacije, sa kim je povezan, šta je i da li je nešto vezano za njega što se tiče terorizma.

Mi sada pričamo o mogućim motivima, ali nema drugog motiva zašto bi neko napao Žandarma. Zadržano je još jedno lice koje se kretalo blizu komande. Očekujem da ćemo u narednih nekoliko sati imati identitet osobe, da će stvari biti jasnije. U ambasadi niko nije bio ugrožen u trenutku napada, njih obezbeđuju druge jedinice. Inače, javile su nam se druge države da pomognu u istrazi".

Najnovije informacije pratite u našem blogu uživo.

(Telegraf.rs)

Video: Dačić: Pripadnik MUP-a je sa sve strelom u vratu uspeo da odbrani i ambasadu i sebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Georg

    29. jun 2024 | 15:14

    Treba se dobro osposobiti za borbu protiv terorizma jer kada vratimo Kosovo ovi će se od muke raznositi po našim ulicama dinamitom da bi išli u Raj.

  • Iggis

    29. jun 2024 | 15:14

    Ju Bože kakvi ljudi sve šetaju oko nas ej bre sa samostrelom , ja se nadam da ćemo saznati ko je doticni napadac koji je ubijen ili je deo neke grupe užas! Sve šta se dešava u svetu je dokaz da je svet otišao u pm , da još postoje države koje ratuju u 21 veku!

  • 👏👏

    29. jun 2024 | 19:45

    Bravo za prisebnost zandarma, prvo sto je likvidirao stoku, a potom ostao pribran da ne vadi strelu sto bi mnogi u strahu i panici uradili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA