≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Četvorica jedva punoletnih mladića poginula kod Čačka, našli ih posle 7 i po sati: 2 godine od teške tragedije

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Daljom istragom utvrđeno je da mladi Čačani u trenutku nesreće nisu bili pod dejstvom alkohola, niti psihoaktivnih supstanci

  • 6
Četvorica mladića nastradala na putu za Čačak Foto: Rina, Društvene mreže

Ognjen Vasiljević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20) poginuli su u na današnji dan pre 2 godine kada se džip "suzuki vitara" u kojem su bili zakucao u drvo, sleteo s mosta u ambis kraj reke Kamenice u selu Jančići kod Čačka.

Ova stravična tragedija dogodila se jer vozač, navodno, usled velike brzine nije video krivinu.

Mladići su nađeni posle sedam i po sati.

Sva četiri nastradala mladića su iz Čačka, a kako kažu oni koji su ih poznavali, bili su deca za primer.

Automobilom je upravljao Ognjen (19), na mestu suvozača je bio Ivan (19), a na zadnjem sedištu su su sedeli Nikola i Luka.

- Još uvek ne možemo da verujemo da se ovo dešava, da ih nema. Imali smo velike planove za budućnost, polaganje prijemnog ispita, upisivanje fakulteta. Ni u najgorim košmarima nismo mogli ni da pomislimo da se ovako nešto može desiti. Ovo je ogroman šok od kog se nikad u potpunosti nećemo oporaviti - rekao je tada za RINU drug nastradalog Ognjena.

Vozilo u kom su se natradali mladići nalazili prvo je udarilo u drvo, a zatim nakon nekoliko okretanja završilo u praviliji u koritu potoka koji se uliva u Kamenicu. Meštani Jančića odavno su upozoravili da je na tom mestu neophodno staviti zaštitnu ogradu.

Daljom istragom utvrđeno je da mladi Čačani u trenutku nesreće nisu bili pod dejstvom alkohola, niti psihoaktivnih supstanci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    28. jun 2024 | 17:01

    Najbitnija je edukacija, i od strane roditelja, a i škola obuke koja nedovoljno upozoravaju polaznike o opasnosti brze vožnje. Momci kao momci željni dokazivanja i adrenalina, zaleću se, rizikuju, i onda se ovako nešto desi... Ne daj Bože nikome.

  • Zaza

    28. jun 2024 | 17:57

    Kad vidite posle njih koliko je jos mladih zivota otislo zbog brze voznje,narkotike,alkohola ,greske drugih,oni su nazalost samo crna statistika.Kamo srece da su bili poslednji ali to je to,kamo srece da se nikad vise ne dogodi ovakva nesreca.

  • Dasa

    28. jun 2024 | 16:59

    Neopisiva tuga...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA