Vreme čitanja: oko 1 min.

Kažnjena čak šestorica vozača u Sremskoj Mitrovici: Razlog je više nego zabrinjavajuć

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je moguće da u takvom stanju sedaju za volan

  • 0
Policija, saobraćaj Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici kaznili su šestoricu vozača koji su učinili prekršaj nasilničke vožnje i vozača koji je upravljao vozilom pod uticajem opojnih droga.

Saobraćajna policija je u Pećincima otkrila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača "opela" sa 2,57 promila alkohola u organizmu, a na području Sremske Mitrovice pedesetpetogodišnjaka koji je upravljao "fordom" sa 2,35 promila alkohola, saopštio je MUP.

Patrola u Rumi zaustavila je tridesettrogodišnjeg vozača "opela" sa 2,29 promila alkohola u organizmu, a u Staroj Pazovi pedesetogodišnjaka koji je vozio "mercedes" sa 2,26 promila alkohola i sedamdesetogodišnjaka koji je upravljao "fijatom" sa 2,16 promila alkohola.

U Sremskoj Mitrovici je zatečen tridesetsedmogodišnji vozač "pežoa" pozitivan na psihoaktivnu supstancu benzodiazepin. Policija je kod vozača pronašla 25 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će, nakon veštačenja, protiv njega podneti krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Ovi vozači su isključeni iz saobraćaja i nakon zadržavanja privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju, posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA