Marko Mladenović iz ronilačke jedinice Žandarmerije za Telegraf: Poštujte ova pravila, važan apel za roditelje

"Naročito apel za roditelje kada borave pored dece - da ih ne ispuštaju iz vida, kao i to da decu od malih nogu upisuju u školu plivanja, jer imamo veliki broj, kako ih mi zovemo, polu-plivača, oni znaju samo da se održavaju na vodi i u svakoj situaciji koja ispadne iz okvira, tu dođe do utapanja"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aleks
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aleks

    29. jun 2024 | 00:45

    Ne vredi pricati roditeljima, pogotovu majkama mladjih generacija, njihova obaveza kuci i van kuce je cim pre da smeste decu da ih zaokupiraju necim, tvom, telefonom, i da sednu na telefon i same da prelistavaju sta ima novo, ko je sw kome i sta obukao, pri cemu ni sebi ni detetu osnovnu fizicku aktivnost ne ispune, pri cemu niti znaju da hodaju, niti plivaju, niti izgledaju nizo su sposobne za bilo sta, a gde da se govori o rezonu, prabilnoj ishrani sebe o deteta ili bilo cega kreativnog sto se moze uraditi da se svaki slobodan trenutak iskoristi za edukaciju sebe i deteta. Koliko povredjenih deteta razbijenih noseva oziljaka povredjenih ociju i svega, upravo zato sto majke kao glavne odgovorne osobe sve drugo rade osim da imaju konstantno dete na ocima, koliko puta dete izleti na ulicu, koliko puta ga pas napadne, koliko puta vode do strane ulice asvalta dete a one su sa spoljne strane do trave. Deca su omlitavela, niau izgradjena kao covek, neproporcionalna tela siroki kukovi uska ledja, ugojena deca, a majke i da ne pominjemo, osim sedenja na telonu i pravljena slika sebe po par sati kako bi volela da izgleda je da ih drugi vide, moze da istrenira i detetu posveti vreme u tom periodu sto gube na telefonima, mozda bi i deca se pravilnije razvijala a i one bi mozda izgledale kako zele. A da koliko mlade dece do 14 gpdina na ulicama posle 22 23 cele noci, ne moze se od stuba uzgoja takvih majki i poglesnih vrednosti, napraviti i zastititi dete. Svaka cast pojedincima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA