≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U traktor udario grom, poginuo mladić (32): Tragedija kod Prokuplja

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna osoba je povređena

  • 1
Prevrnut traktor, nesreća Foto-ilustracija: Shutterstock

Jedna osoba je nastradala, a druga je povređena tokom popodneva, u nevremenu, kod podjastrebačkog sela Bresnice, kada je u traktor, na kome su oni bili, udario grom.

Nakon što je grom udario u traktor, došlo je do prevrtanja.

I. P. (69) kolima prokupačke Hitne pomoći prevezen je na urgentno odeljenje prokupačke bolnice, gde je u toku dijagnostika, piše RTS.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • El.inž

    27. jun 2024 | 08:00

    Jedino se mi ove struke, s pravom plašimo munje (udara groma), iako se ne plašimo struje, jer znamo dobro posledice, te vadimo utikače iz "zida", dok traje oluja, a kada smo van kuće gledamo da se skonimo u najbliži zatvoreni prostor! Ostali su ko "muva bez glave"! Nije čudo što stradaju i ljudi, i uređaji po kućama. Dok udaraju "gromovi" sve im je uključeno, a oni zavaljeni u fotelje gledaju nepropustljivi "realiti program"! Posle kukaju kako su im uz TV, koji se razleteo, stradali i svi ostali električni uređaji, te kukaju, i traže od države da im nadoknadi štetu, iako ništa nije ni osigurano, mada osiguranje i ne priznaje štetu nastalu udarom "groma"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA