Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasilo se tužilštvo o momku koji je u Surčinu nepoznatim ženama upadao u krevet: Poznato šta će biti s njim

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Po naredbi javnog tužioca uhapšenog je pregledao veštak psihijatar koji je dao nalaz i mišljenje da je uhapšeni procesno nesposoban, da je neuračunljiv i da postoji opasnost da će boravkom na slobodi izvršiti novo krivičnog delo.

  • 2
Silovanje, policija Foto-ilustracija: Shutterstock, Milena Đorđević

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu danas je saslušao uhapšenog B.B. (20) zbog dva krivična dela Nedozvoljene polne radnje iz člana 182. Krivičnog zakonika koje je izvršio na taj način što je ulazio u kuće oštećenih i skinuo garderobu sa sebe.

Po naredbi javnog tužioca uhapšenog je pregledao veštak psihijatar koji je dao nalaz i mišljenje da je uhapšeni procesno nesposoban, da je neuračunljiv i da postoji opasnost da će boravkom na slobodi izvršiti novo krivičnog delo. Imajući u vidu navedeno, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor i da se smesti u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, koje rešenje je od strane suda i doneto.

Podsetimo, momak je u četvrtak tokom noći upao u dve kuće u Surčinu, sa sebe skinuo odeću i pokušao da legne u krevet žena koje su spavale.

Nakon što su se probudile, obe žene su vrištale, a mladić je bežao.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak devojke koja je umrla u Beogradu nakon operacije u Turskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA