Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokušao da pobegne policajcu, pa udario drugog: Službenom licu naneo teške telesne povrede

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Okrivljenom se stavlja na teret da je prvo ometao policijske službenike prilikom intervencije, pa se oglušio o naredbu da prestane da narušava javni red i mir, potom se otrgao policijskom službeniku koji je krenuo da mu stavi na ruke službene lisice i počeo da beži.

  • 0
sečenje isečena bušena bušna guma na automobilu hapšenje lisice Foto-ilustracija: Shutterstock.

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je danas  saslušao uhapšenog Z.M. (46) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti iz člana 323. Krivičnog zakonika.

Okrivljenom se stavlja na teret da je prvo ometao policijske službenike prilikom intervencije, pa se oglušio o naredbu da prestane da narušava javni red i mir, potom se otrgao policijskom službeniku koji je krenuo da mu stavi na ruke službene lisice i počeo da beži, nakon čega je drugog policijskog službenika, koji ga je sustigao, zatvorenim šakom udario u bradu i naneo mu telesne povrede.

Okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidi da postoje okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi uticati na svedoke, po predlogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu okrivljenom je određen pritvor od strane Trećeg osnovnog suda u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Video: Policija nastavlja sa hapšenjem Srba u Minhenu: Priveden još jedan navijač posle haosa u centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA