Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužioci izvršili uviđaje tri požara u Beogradu: Zatraženi snimci sa kamera, na teren će izaći i veštaci

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posledice sva tri požara su velika materijalna šteta, a povređenih nije bilo

  • 3
Prajm, pozar, Novi Beograd Foto: D. J.

Javni tužioci Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešteni su da su se su se juče i danas dogodila tri požara i to dva na teritoriji Surčina i jedan na teritoriji Novog Beograda.

Po nalogu javnog tužioca, ovlašćena službena lica PU za grad Beograd, UKP, petog odeljenja su u saradnji sa PS Surčin izvršila su uviđaj na lokacijama u Surčinu, gde su izgorele klanica i magacin filmske opreme, dok je javni tužilac, u saradnji sa ovlašćenim službenim licima PU za grad Beograd, UKP, petog, osmog i desetog odeljenja i Odeljenja za inspekcijski nadzor Uprave sektora za vanredne situacije izašao na lice mesta i izvršio uvidjaj požara na Novom Beogradu, gde je izgoreo kafić.

Posledice sva tri požara su velika materijalna šteta, a povređenih lica nije bilo.

Dati su nalozi policijskim službenicima da se obave razgovori sa svim učesnicima, da se pribave video snimci, kao i da na lica mesta izađu veštaci za požare i eksplozije radi utvrđivanja uzroka požara.

Policijskim službenicima je takođe naloženo da sačine zapisnike o pregledu lica mesta i foto-dokumentaciju, te da nakon što preduzmu sve radnje, javnom tužiocu dostave izveštaj sa svim prikupljenim dokazima, nakon čega će biti utvrđene dalje činjenice o nastalim požarima, navedeno je u saopštenju tužilaštva.

(Telegraf.rs)

Video: Požar u Surčinu, dim kulja na sve strane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje

    24. jun 2024 | 16:52

    Dakle ovoliki tekst samo da bi nas obavestili da je istraga o pozarima u beogradu pocela? Wauuuu zar to nije nesto za ocekivati? Nesto sasvim normalno?

  • Mira

    24. jun 2024 | 16:05

    I u misovicu gde se zaposleni presvlace da li je neko slucajno ili namerno mozda bacio opusak

  • Kranp

    24. jun 2024 | 16:46

    Bacio neko pikavac...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA