Vreme čitanja: oko 1 min.

Subotička policija tokom vikenda zadržala 12 vozača: Vozili pijani i drogirani

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave

  • 0
Saobraćajna policija Foto: RINA

Saobraćajna policija u Subotici je tokom vikenda iz saobraćaja isključila i u službenim prostorijama zadržala 12 muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Policija je u Subotici šestoricu muškaraca koji su upravljali biciklima sa 1,35, 1,64, 1,83, 2,10, 2,66 i 2,95 promila alkohola u organizmu, dok je u Bačkoj Topoli zatečen biciklista sa 1,56 promila alkohola.

Iz saobraćaja su isključena i dvojica vozača koji su upravljali automobilima sa 1,91 i 1,96 promila alkohola u organizmu.

Na periferiji grada, prilikom kontrole, zatečen je dvadesetogodišnjak koji je vozio "audi" pod dejstvom amfetamina, a u Bačkoj Topoli četrdesetdevetogodišnjak koji je upravljao "seatom" sa 1,78 promila alkohola i pod dejstvom amfetamina.

Takođe, u Subotici, iz saobraćaja je isključen i tridesetdevetogodišnjak koji je upravljao teretnim vozilom sa 2,29 promila alkohola u organizmu.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA