≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saslušan osumnjičeni za ubistvo Sonje: Pronađena je mrtva u stanu na Voždovcu, ovo su novi detalji zločina

Ekipa Hronike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sumnja se i da je Nemanja Š. kontinuirano, od zasnivanja vanbračne zajednice u prethodnih 10 godina, zlostavljao Sonju R. tako što ju je tukao, ponižavao, kontrolisao njeno kretanje, druženje i raspolagao njenim novčanim prihodima.

  • 19
Medak zgrada u kojoj je umrla žena rotacija Foto-kolaž: Telegraf.rs, Shutterstock

Nemanja Š. (41) koji je uhapšen zbog sumnje da je 21. juna 2024. godine ubio svoju vanbračnu suprugu Sonju R. (50), koju je prethodno zlostavljao, saslušan je danas u Tužilaštvu.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, postoje osnovi sumnje da je Nemanja Š. 21. juna u večernjim časovima, nakon verbalne rasprave, rukama i nogama naneo više udaraca Sonji R. po telu, kao i najmanje jedan udarac u predelu glave čvrstim predmetom, usled kojih povreda je oštećena preminula.

Takođe se sumnja da je kontinuirano, od zasnivanja vanbračne zajednice u prethodnih 10 godina, zlostavljao Sonju R., tako što ju je tukao, ponižavao, kontrolisao njeno kretanje, druženje i raspolagao njenim novčanim prihodima.

Nemanja je, kako navode iz Tužilaštva, izneo svoju odbranu, nakon čega je predloženo da mu se odredi pritvor.

"Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Nemanji Š. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i jer je za krivično delo koje mu se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja ili težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka", navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, Nemanji Š. se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    23. jun 2024 | 15:45

    Ali zašto kazna od 10 godina? Takve ološe treba u samici do kraja života, ko je tebi dao pravo da nekom oduzmes život, naročito na takav način. Ali na žalost naše pravosuđe je veoma loše

  • Miroslav

    23. jun 2024 | 15:46

    Dozivotna , pisete tesko ubistvo kojih 10 godina( otpuste ga posle 5 god. Zbog dobrog vladanja).

  • Нена

    23. jun 2024 | 16:16

    Десет година??? Нема нама помоћи......он је то заслужио пре него што је извршио убиство.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA