Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta se do sad sve zna o Sonjinoj smrti: Telo odneto iz stana na Voždovcu, u kraju primetili jedno

E. H.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poziv je hitnoj stigao do 22 časa

  • 0
Medak zgrada u kojoj je umrla žena Foto: Telegraf.rs

Beogradska policija uhapsila je N. Š. (42) zbog sumnje da je svojoj nevenčanoj supruzi Sonji R. (50) naneo više udaraca usred kojih je ona preminula.

Sonjino beživotno telo sinoć je pronađeno u stanu u beogradskom naselju Medaković 3 na Voždovcu. Prethodno je oko 22 sata stigao poziv Hitnoj pomoći. Prema nezvaničnim saznanjima, poziv je uputio upravo N. Š. Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, on je prijavio da je Sonji pozlilo i da je izgubila svest. Međutim, kada su lekarske ekipe stigle u stan, ona nije davala znake života.

Lekari su dugo reanimirali Sonju i učinili su sve da je povrate, ali nažalost, u tome nisu uspeli. Kako su na Sonjinom telu uočene povrede, njen nevenčani suprug je priveden na razgovor. Danas se oglasio MUP i naveo da mu je određen pritvor i da se N. Š. sumnjiči da je izvršio krivično delo Teško ubistvo.

"Kako se sumnja, on je sinoć u stanu na Voždovcu, nevenčanoj supruzi (50) naneo više udaraca od kojih je ona preminula", navodi se u saopštenju MUP-a.

Sonjino telo je odneto na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a prema nezvaničnim saznanjima, N. Š. je ranije umeo da bude nasilan prema Sonji.

Međutim, komšije sa kojima smo razgovarali navode da ništa sinoć nisu čudno čuli iz stana. Oni sa kojima smo pričali kažu da nikad nisu primetili da Sonja i njen partner nisu u skladnom odnosu.

"Ovde radim već godinama i stalno sam ih viđala zajedno. Delovali su kao divan i skladan par. Međutim, u poslednje vreme primetila sam da Sonja dolazi u radnju bez supruga. Pitala sam je gde joj je dragi, a ona mi je kratko rekla da nisu više zajedno", rekla je naša sagovornica koja radi u prodavnici u naselju.

Drugi komšija nam je rekao da je za tragediju čuo jutros, ali da par poznaje isključivo iz viđenja i da nije upoznat da je među njima bilo problema.

Podsetimo, Sonja je radila kao direktorka u jednoj poznato kompaniji i bila je veoma poštovana i voljena među kolegama.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak dovođenja Srđana Jakovića na slaslušanje, osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA