Vreme čitanja: oko 1 min.

Hitna pokušala sve da spasi Sonju, otkriveni novi detalji tragedije

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lekari Hitne pomoći su brzo stigli po pozivu, ali Sonji nije bilo spasa

  • 0
Medak zgrada u kojoj je umrla žena rotacija Foto-kolaž: Telegraf.rs, Shutterstock

Sonja R. (50), direktorka u jednoj poznatoj kompaniji, pronađena je mrtva sinoć u svom stanu na Voždovcu, a policija je privela njenog nevenčanog supruga, jer su, prema nezvaničnim informacijama, na telu uočene povrede.

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, veruje se da je upravo nevenčani suprug sinoć uputio poziv Hitnoj pomoći i naveo da je Sonji pozlilo i da je izgubila svest. Sve se događalo oko 22 sata. Hitna je brzo stigla u stan koji se nalazi u naselju Medaković 3 i dugo su pokušavali da reanimiraju Sonju, ali nažalost bez uspeha.

Tada su navodno na Sonjinom telu uočene povrede. Uviđaj je obavilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, a Sonjino telo je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Komšije sa kojima su reporteri Telegraf.rs danas razgovarali rekli su nam da su Sonja i njen partner delovali kao skladan par i da ništa nije slutilo da je bilo problema među njima.

Ipak, u poslednje vreme su je slabije viđali sa njim.

"Ovde radim već godinama i stalno sam ih viđala zajedno. Delovali su kao divan i skladan par. Međutim, u poslednje vreme primetila sam da Sonja dolazi u radnju bez supruga. Pitala sam je gde joj je dragi, a ona mi je kratko rekla da nisu više zajedno", rekla je naša sagovornica.

Komšije su navele i da sinoć ništa čudno nisu čuli iz Sonjinog stana.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak prevnutog automobila na krov na Novosadskom putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA