≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokosio putare u Leskovcu, pa se zakucao u lokal: Više osoba teško povređeno

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radnici su bili angažovani na iscrtavanju, odnosno obeležavanju horizontalne putne signalizacije i propisno obeleženi, kada je vozač naleteo na njih, a zatim udario u obližnji lokal

  • 1
Talačka kriza Autokomanda policija roracija Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U udesu koji se nešto posle ponoći dogodio u Leskovcu povređene su, prema nepotvrđenim informacijama, četiri osobe, od kojih je jedan u veoma teškom stanju i lekari se bore za njen život, piše Informer.

Kako navode, do udesa je došlo na uglu Svetoilijske i ulice Miloša Obilića kada je vozač "opel astre" pokosio radnike JKP "Komunalac" koji su radili na putu.

"Radnici su bili angažovani na iscrtavanju, odnosno obeležavanju horizontalne putne signalizacije i propisno obeleženi, kada je vozač naleteo na njih, a zatim udario u obližnji lokal", kažu nezvanično iz policije.

Na lice mesta su odmah pored policije izašle i ekipe Hitne pomoći koje su povređene transprotovale u Urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu.

U udesu su povređena dva radnka "Komunalca" a i jedan od njih je zbog težine povreda odmah transprotovan u UKC u Nišu i lekari sve čine kako bi mu spasili život.

Policija je obavila uviđaj, ali za sada nije saopšteno kako je tačno došlo do ovog udesa.

(Telegraf.rs)

Video: Nesreća na Ostružničkom mostu: Vozilo naletelo na radnike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA