≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Videle joj se samo ruke, zvala je upomoć, pomozite": Potresne reči majke čija se ćerka (15) utopila kod Šapca

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Utapanje se dogodilo na području Adamovače, kako meštani zovu ovaj potez za reku Drinu, u Prnjavoru

  • 8
pronađeno telo, Sabac Foto: Mateja Beljan,Dragan Grujić

"Umesto da je spremam za maturu, ja moju ćerku spremam za sahranu", potresne su reči majke čija se ćerka M.J. (15) koja se utopila kod Šapca dok je bila na plaži sa tetkom.

- Ušla je u vodu i samo je nestala, nikoga nije bilo tu da joj pomogne. Dok je tetka prišla, njoj su se iz vode videle samo ruke. Zvala je "Upomoć, pomozite!", nakon čega je nestala, priča majka za Blic. Sve se dogodilo u sekundi, dodaje.

Njena ćerka imala je mnogo snova i želja.

- Pričala je kako će kad još malo poraste da se završi školu, da se uda, a ništa nije dočekala. Nismo dobro, ne možemo da prihvatimo da je nema - kaže majka maloletne devojčice.

Utapanje se dogodilo na području Adamovače, kako meštani zovu ovaj potez za reku Drinu, u Prnjavoru.

Nesrećna devojčica, kako medij saznaje je, živela u blizini a kobnog dana tetka je povela na Drinu da se malo okupaju na vrelom danu.

Kako pričaju meštani ovaj deo reke pun je virova nastalih od eksploatacije šljunka i skoro da nema leta da ne odnese neku žrtvu.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    22. jun 2024 | 07:46

    Stvarno je više dosta pisanja o tragedijama.Pisite nesto zabavnije

  • Nesa

    22. jun 2024 | 08:54

    Tetka je kriva,vikala joj je sve vreme udji,jos dva metra,jos dva metra dok devojcica nije upala u vir.to mi je rekao ocevidac dogadjaja,bilo je ljudi Ali niko nije smeo da proba da je spasi.Tuga sta drugo reci

  • Zaza

    22. jun 2024 | 08:24

    Kako se kaze,nema igru sa vodom,strujom i vatrom.Zar nije bilo boljeg mesta da se rashladis nego da ugjes u taj mulj i sta god drugo bilo.Devojcica sogurno nije znala da pliva,tetka mozda isto ,a otisle same da se rashlade gde nema zive duse.Strasno ,sta drugo reci osim saucesce roditeljima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA