≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brutalno prebio ženu, pa snimak jezivog nasilja postavio na mreže: Uhapšen nasilnik iz Prizrena

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nasilnik i žrtva su sprovedeni u policijsku stanicu gde su žrtvi predočena prava, a nasilnik je nakon obavljenog razgovora zadržan u pritvoru

  • 1
Policija noć rotacija Foto: Telegraf.rs

Nasilnik koji je u Prizrenu brutalno pretukao ženu uhapšen je danas i njemu je po nalogu nadležnog tužioca određeno policijsko zadržavanje do 48 časova.

Nasilnik je snimak na kome se vidi kako brutalno prebija ženu postavio na društvenim mrežama posle čega je policija tzv. Kosova, kako je saopšteno iz Regionalnog policijskog centra Prizren, hitno reagovala i uspela da identifikuje i nasilnika i žrtvu.

Nasilnik i žrtva su sprovedeni u policijsku stanicu gde su žrtvi predočena prava, a nasilnik je nakon obavljenog razgovora zadržan u pritvoru.

Protiv muškarca čiji identitet nije saopšten biće pokrenuta krivična odgovornost zbog izvršenja krivičnog dela "nasilje u podorici".

(Telegraf.rs/N.Z.)

Video: Jezivo nasilje u širem centru Čačka: Mladić stoji iznad devojke dok ona leži na trotoaru i plače

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dosta vise

    20. jun 2024 | 20:23

    Sve su to pokusaji ubistva sa nanosenjem tezih i laksih povreda a ne "nasilje u porodici" jer nasilnici nisu nikakva porodica.To su dve fizicke osobe a to sto su braku nije nikakva olaksavajuca okolnost.Treba im suditi za pokusaje ubistva kao i svakom sa strane. I sta ce zrtva u policiji a ne u bolnici pa nek joj tamo uzmu izjavu a njega u celiju odmah.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA