≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato stanje žene iz Bačke Palanke koja je skočila kroz prozor nakon nasilja: Ima teške povrede glave i tela

N. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona će biti podvrgnuta daljem konzervativnom i operativnom lečenju na Klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju

  • 0
Silovanje, nasilje nad ženom, ženama Foto ilustracija: Shutterstock

Žena (36) koja je skočila kroz prozor zgrade u Bačkoj Palanci teško je povređena. Brzom intervencijom policije uhapšen je muškarac, V. K. (46), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo zlostavljanje i mučenje.

"Pacijentkinja J.Z. primljena je u Urgentni centar Vojvodine nakon što je doživela višestruke povrede glave i tela usled pada sa visine. Najozbiljnija povreda je trauma lumbalnog segmenta kičmenog stuba", rekli su u KCV za "Bačka Palanka Vesti"

Kako navode, pacijentkinja je nakon pada hitno transportovana u UC UKCV, gde je odmah podvrgnuta inicijalnoj dijagnostici koja je uključila kompletno radiološko snimanje i neophodne laboratorijske analize.

Po završetku primarnog hirurškog zbrinjavanja, pacijentkinja je u stabilnom stanju premeštena na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju, i dodali da će biti podvrgnuta daljem konzervativnom i operativnom lečenju na Klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA