≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"On ih je pobio"! Komšije o Aleksi koji je počinio trostruko ubistvo u Knjaževcu: Bio je za primer svi se čude

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pet puta prođe ulicom, pet puta se javi. Uvek je znao da ponudi pomoć kada je neka radna akcija, drva, nešto se skida, utovara, priča komšinica Irena

  • 12

Nakon stravičnog trostrukog ubistva u Knjaževcu koje je danas počinio Aleksa Milojević (22) usmrtivši lovačkom puškom svog oca, babu i dedu, komšije su u neverici, a za Aleksu kažu da je bio dečko za primer.

Komšinica ubijenih, Irena Živadinović, za Telegraf.rs ističe da je crne vesti čula od komšinice kada se vraćala sa posla.

- Vraćala sam se sa posla kolima i onda me komšinica zaustavila, otvorila sam prozor i ona mi je tu upkana pričala kako Aleksa i zastade, ja sam tu upitala "šta Aleksa?", ona mi kaže, "on ih je pobio", ja sam pitala koga je pobio ona je rekla "svoje ukućane, sve" - priča Irena.

Aleksa je, ističe Irena, bio dečko za primer i uvek spreman da pomogne. Niko nije primetio, dodaje, ponašanje koje odstupa od svakodnevnog.

Žena je bila potrešena vidno. Ja sam je kolima dovezla tu 200 metara i došla sam kući da kažem mojima. Baš sam bila zatečena tom vešću. To je bio dečko za primer, svi se čude. Pet puta prođe ulicom, pet puta se javi. Uvek je znao da ponudi pomoć kada je neka radna akcija, drva, nešto se skida, utovara, stvarno je bio dečko za primer. Videli smo se sinoć i juče, bio je tu baš sa tatom pričao, javio mu se kad je bio ispred vrata. Ni sinoć ni juče niko nije primetio da je neraspoložen, najnormalnije sve. Najbolji drug Đorđe kaže da se nikada nije požalio. Ovo je stvarno bilo sad iznenadno - rekla je potresena Irena.

Podsećamo, dvadesetdvogodišnji Aleksa Milojević izvršio je danas popodne trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu, svoga oca, dede i babe.

Deda je bio nepokretan, a otac i baba teško bolesni.

Ubistvo je izvršio iz lovačkog oružja svoga dede.

Lice je lišeno slobode i priznalo je delo, a policiji je izjavio da nije mogao više da se brine o njima,” rekao je Dačić.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, ubijeni su M.M.(81), S.M.(83) i P.M. (60).

(Telegraf.rs)

Video: Prvi snimci "kuće strave" u Knjaževcu: Ovde se odigralo trostruko ubistvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    6. jun 2024 | 19:51

    Hteo je svima da pomogne. Da li se neko zapitao da li je njemu potrebna pomoć. Da ukažete nekome da postoji to dete i da ima tri nepokretne,bolesne osobe,kako god. Žalosno je zbog svih tih ljudi,ali meni je tog deteta tiliko žao da sam tužna od kada sam pročitala vest,upravo zbog njega

  • Ana

    6. jun 2024 | 21:46

    Molimo se narode Bogu da nikoga ne opterecujemo u starosti. Nedao Bog nikome. Tuga do neba. Da li su oni zivjeli svo zajedno.? Gdje mu je Majka.? Pa zar je on morao sve . Nije se zalio i trazio pomoc. Jao tugo . Mir dusama.. Kako zivot bude tezak ... 😥

  • RV

    6. jun 2024 | 21:08

    Је ли још неко бринуо о овим болесним и непохретним особама или само он? Има ли брата, сестру, мајку, зна ли се шта? Не знам, ипак је ово тежак злочин.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA