≫ 

Kik-bokser došao po sina da ga vodi na trening, bivša supruga mu nije dala: Slomio joj rebro u stanu

 ≫ 

Nesrećna žena primljena je u KC Vojvodina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bob.f
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dušan

    07. jun 2024 | 10:51

    Imam poznanika koji se razveo od žene. Pobegao je iz kuće,uništila mu je život,deci pretila da ne smeju ići kod njega. Dvoje se oduprlo,a jedno neće kod oca jer trpi sankcije od majke. Njen otac ga jurio,hvatao za grlo,ona se sama grebala kako bi njega optižila,dokazana alkoholičarka,varala ga.... Hitna se borila za njen život,a on ih ke zvao. Imala je preko 4 promila alkohola u krvi,jedva ostala živa. Ali ni to nije razlog da je sankcionišu jer je ro bio kako u socijalnom kažu:,,njen krik i vapaj za pomoć." Čovek je o grad napustio i otišao u drugo mesto da živi. I dalje ga provocira,preti,ne dozvoljava deci da se vide u dogovoreno vreme..... Socijalna služba umesto da nju sankcioniše,predlaže da decu uzima i vraća u prisustvu policije?!? Socijalna služba time neće da se bavi,jer su žene zaštićene,a ovakve kalašture to koriste. Inače u socijalnoj službi da neverstvo u braku nije dovoljan razlog za razvod braka.

  • Nebojša

    06. jun 2024 | 17:52

    Akcija i reakcija. Ljudi se bune zasto reakcija a niko se ne pita zasto akcija. Ovde je ocigledno da je bahata i bezobrazna akcija izazvala reakciju. Pazi, nije dala da otac vodi dete na trening da bi njega provocirala a ne razmislja o detetu. Na svu srecu sve se dobro zavrsilo kako je moglo. Krajnje je vreme da se stane na put bahatim i bezobraznim majkama i ocevima koji uskracuju drugom ocu ili majci da budu sa detetom. Nista manju kaznu ne zasluzuje ni ova tzv majka i jednom mora da se uvede red i ekspresan zakon, ne das drugom roditelju da bude sa detetom kako je propisano tokom brakorazvodne parnice, odmah po kratkom postupku u zatvor, prvi put 60 dana, drugi put 6 meseci, treci put godinu dana pa ko voli neka izvoli

  • Dogodine u Prizrenu ☦️

    06. jun 2024 | 17:39

    Trening u 22:00h 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA