≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Misterija tela malene Danke Ilić mogla bi uskoro biti rešena: Osumnjičeni Srđan oglasio se preko advokata

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sva je prilika da će dati iskaz i prekinuti odbranu ćutanjem, toliko mogu za sada da kažem", kaže advokatr Bogdanović

  • 9
Dejan Dragijević i Srđan Janković, Danka Ilić Foto: Nikola Tomić, Privatna arhiva

Agoniija oko tela male Danke Ilić koja je pod misterioznim okolnostima nestala pre dva meseca 26. marta sa porodične pojate u Banjskom Polju, gde je tog popodneva boravila sa majkom i bratom, čini se da će uskoro dobiti epilog.

Ousmnjičeni za ubistvo ,Dejan D. iz Zlota i Srđan J. iz sela Luka koji se od tada nalaze u pritvoru nakon Dejanovog priznanja da je počinio ovo

krivično delo , branili su se ćutanjem. Međutim, Srđan J. je još pre dva meseca najavljivao da će izneti iskaz pred tužiocem gde se nalazi telo Danke Ilić koje još uvek nije pronađeno, međutim od toga nije bilo ništa.

Nakon odluke Višeg Javnog Tužilaštva u Zaječaru da im se pre par dana produži pritvor na još 30 dana , premaq nezvaničnim informacijama ,navelo ga je na razmišljanje da konačno progovori gde se nalazi telo devojčice, potvrdio nam je i njegov branilac Živadin Bogdanović.

,,Tačno je, to što ste čuli. Sva je prilika da će dati iskaz i prekinuti odbranu ćutanjem, toliko mogu za sada da kažem , moram u sudnicu rekao nam je vrlomkratko advokat Bogdanović.

Da li će tako i ostati i Srđan J. ostati pri svojoj odluci da progovori o zločinu saznaćemo u narednim danima kako bi se na taj način konačno došlo do istine za kojom se traga već puna dva meseca.

(Telegraf.rs, Milica Ristić)

Video: Ivana i Miloš Ilić roditelji ubijene Danke bili u tužilaštvu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    30. maj 2024 | 11:39

    Помози Боже. Због смирења и утехе родитељима и ближњима мале Данке, али и целе Србије. Милост је важна чак и оваквим ситуацијама. Милост је да то дете добије своје место вечног починка.

  • mihailovic

    30. maj 2024 | 10:45

    Jadan li je policijsko pravosudni sistem u Srbiji.Meni bi oni progovorili za par minuta a ovi nesposobnjakovici drze predmet istrazivanja na neograniceno vreme.

  • Logično razmišljanje

    30. maj 2024 | 12:52

    Daleko su ovi od nevino optuženih, jer ako su priznanje policiji dali pod pritiskom zašto sada ćute kod istražnog sudije? Sudija valjda ne bije? Pre će biti da se nadaju nedostatku dokaza ili su sa telom uradili nešto monstruozno ili nekoga kriju. Sve je moguće sem da su nevini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA