≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zakopao sam oca u kući pa prelio betonom": David do detalja priznao na koji način je prikrio telo oca

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osam godina niko nije znao da je Branislav mrtav

  • 2
Pronađen leš muškarca, Tošin bunar Foto: Telegraf.rs

David D. (53) došao je u pratnji dva branioca u Treće osnovno javno tužliaštvo u Beogradu kako bi prijavio da je pre osam godina oca Branislava D. pronašao mrtvog, a potom ga zakopao u kući u kojoj je živeo.

Kako je Dalibor D. ispričao u tužilaštvu, on je u oktobru 2016. godine došao u očevu kuću i pronašao ga mrtvog na kauču. Potom je iskopao rupu u podu veličine jednog metra u koju je oca zakopao.

- Nakon što sam zakopao oca, preko tog dela poda stavio sam košuljicu, odnosno zalio sam betonom. Potom sam odgore stavio linoleum - rekao je David D. u tužilaštvu.

On je objasnio da je to uradio kako bi mogao da nastavi da prima očevu penziju, za koju je već imao punomoćje kakobi mogao da je podiže.

Kako je za Telegraf.rs ispričala komšinica, od Branislava je čula za njegovog sina Davida. Sina svog komšije videla je, kako je rekla, samo dva puta. Jednom dok je njegov otac još bio u kući i jednom nakon njegovog nestanka. Ipak, nije znala da je Branislav nestao. Kada je pitala za komšiju sa kojim je, kako ističe, imala sjajan prijateljski odnos, njegov sin joj je rekao da je njegov otac u domu za stara lica.

- Rekla sam mu da bih baš volela da ga vidim, ali je on odgovorio da mu je otac senilan i da ne prepoznaje ljude - rekla je komšinica.

Osam godina nakon što je Branislav nestao iz kuće u kojoj je živeo, pronađeni su ostaci njegovog tela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ITATAbiSINE

    29. maj 2024 | 13:05

    Realno ovo svi treba da radimo. Niko od nas ne vidi ni P od PIO fonda u koji tovarimo ceo zivot. Odes u penziju i umres za 5-10 godina , a ko onda raspolaze tim parama? Drzava. Stoci je taman da ti cim ne mozes vise da sljakas odes pod zemlju da ne budes "anker na drzavne jasle". Uzeti im sto vise po mogucstvu.

  • Jesili

    29. maj 2024 | 11:55

    Mreže stavljao ? Ili onako,da to ne ispuca jadan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA