Majka male Danke uputila emotivnu poruku za ćerkin drugi rođendan: "Nisu nam dali da budemo srećni"

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Oglasila se majka devojčice koja je ubijena u Boru.

Mala Danka Ilić ubijena je u Boru pre mesec dana. 

Devojčica nije imala ni pune dve godine kada je nestala, a danima je cela Srbija tragala za njom. Tokom tog perioda majka male devojčice nije se oglašavala, a danas je, na dan kada bi njena devojčica napunila dve godine, napisala emotivnu poruku na drušrtvenoj mreži fejsbuk:

- Ljubavi naša, danas si trebala da duvaš svoju drugu svećicu. Nisu nam dali da budemo srećni. Dok ima nas, biće i tebe. Volimo te najviše. Tvoj bata Laza, tata i mama.

Podsetimo, telo devojčice koja je ubijena u Boru još uvek nije pronađeno.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z 1 D 3

    6. maj 2024 | 19:35

    Da je majka više brinula o Danki ne bi se ništa dogodilo ali u stvari nezna se ni šta se dogodilo,da li je dete živo negde ili nije.

  • Biljana

    6. maj 2024 | 19:53

    Nakon svega sto smo u vezi tog slucaja videli i culi preko medija sa dosta razlicitih prica, neslaganja itd, sto se mene licno tice nema potrebe da se obracate! Ocigledno je da vi znate mnogo toga i da se roditelj koji nedaj Boze izgubi dete ne ponasa bas tako. Opravdano sumnjam u ceo taj slucaj.

  • Vesna

    6. maj 2024 | 19:56

    Kako znate da je ubijena, gde su dokazi, gde je telo deteta itd itd... Sumnja je jedno a realnost drugo, sud sudi po dokazima pa u ovom trenutku ako se naknadno isti ne pronadju niko nece biti osudjen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA