"To ni džukele ne bi uradile": Dejanov komšija iz Zlota ogorčen, otkrio gde bi moglo biti telo malene Danke

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 19

Kako kaže Rade, meštanin Zlota, odakle je jedan od osumnjičenih za Dankino ubistvo, Dejan Dragijević, ova porodica ima podzemni bunker pored kuće

Meštanin Zlota, sela koje danima obilazi policija u potrazi za telom male Danke Ilić (2) za čije se ubistvo sumnjiče dva radnika JKP "Vodovod" u Boru, Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50), za Telegraf.rs ispričao je da poznaje porodicu Dragijević i da su imali bunker u blizini kuće koji se nalazi pod zemljom.

Kako kaže Rade, meštanin Zlota, odakle je jedan od osumnjičenih za Dankino ubistvo, Dejan Dragijević, ova porodica ima podzemni bunker pored kuće.

- Na mestu gde je pretraživala policija postoji bunker ispod zemlje, do same kuće, i tu su oni bili, ti Gligorijevići odakle je baba osumnjičenog. Ja sam mislio tu pojatu policija da obiđe jer je ona napuštena - priča Rade.

Potresen ubistvom male Danke ne krije ogorčenost prema komšijama.

- Žalosno je za ovo dete. Treba da se nađe i da roditelji znaju grob. Niko ne može da im oprosti. Toj familiji niko ne može da oprosti. To ni džukela ne može da uradi - kaže Rade.

Radeta je, kako dodaje, znao na "dobar dan i doviđenja", ali ipak misli da majka ima neka saznanja u vezi sa ubistvom.

- Radio sam kao vozač u bolnici u Boru i poznavao sam sve ljude, i u Boru i iz okolnih sela. Ja sam video tu decu, nisam se družio. Radeta sam znao na "dobra dan i doviđenja". Nisam išao kod njih u kuću niti su oni meni dolazili. Ja mislim da njihova majka nešto zna šta su oni radili. Kod mene u kući ja znam kretanje mog sina, oni znaju moje - kaže Rade za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca gr.

    8. april 2024 | 13:49

    Hvala coveku na saradnji, rekao je o onom sto je znao, veoma pozitivna licnost. Bas razmisljam ovih dana, od hvatanja oca i brata da i majka zna. Ubedjena sam 100%, jer nemoguce da nije videla komesanje, paniku, cudno ponasanje...Zlocinac i kasalj se ne mogu sakriti, sve ce doci na svoje, polako se puzlle sklapaju...SAMO NAPRED U VERU ZA JEDNO NEDUZNO MALO TELAŠCE KOJE JE NAZALOST ZAKROCILO U SVET TAME, ZLA, SVET BEZ ZASTITE GRADJANA, SUDSTVA...SVET...🖤👥💧⚫🎭🥀👶

  • Ne

    8. april 2024 | 14:14

    Dzukela bi je zastitio,a ovi nepomenici odmah neka priznaju gde je. Sad razgovor sa njima,ozbiljan,ruke,oko,zub,noga,damu.Udri vraga da od njega ne ostane traga.

  • Aca

    8. april 2024 | 14:28

    Alo ljudi 10 dana se Policija Nije Oglasavala o Incidentu. Kako mozes da izjavljujes Saucesce nekome a niste jos prinasli Telo? To nema ni na filmu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA