Ovako su izgledali prvi trenuci nakon nestanka Danke (2)

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Majka je poslala poslednju fotografiju dece mužu u 13.22. Potom joj je sin tražio vodu, koja je bila u vozilu par metara udaljenom

Ministar policije Bratislav Gašić, koji se obratio javnosti na vanrednoj konferenciji povodom ubistva dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, rekao je da je potraga za Dankom tragično završena.

Gašić je rekao da je Dankina majka došla kuću u Banjskom polju sa decom u 13.10 časova.

"Deca su bila u dvorištu, igrala se i ona ih je u tim trenucima fotografisala", rekao je Gašić.

Majka je poslala poslednju fotografiju dece mužu u 13.22. Potom joj je sin tražio vodu, koja je bila u vozilu par metara udaljenom.

"Dok je uzela vodu shvatila je da Danke nema. U 13.41 je pozvala muža, koji je došao u 13.55 časova. Potom u 13.45 je pozvala policiiju, koja je stigla u 13.59 i odmah krenula u potragu", rekao je ministar Gašić.

Gašić je rekao da je 18.57 po prvi put u Srbiji aktiviran sistem "Pronađi me".

Ministar je rekao da je praćen signal mobilnog telefona majke od izlaska iz stana u Boru, sve do Banjskog polja.

Podsetimo, mala Danka je nestala 26. marta u Banjskom Polju. Majka je rekla da je devojčica nestala oko 13.45 časova. Policija je ranije danas saopštila da je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su počinile ubistvo devojčice, te da su zločin priznali.

Sve vesti o ubistvu nestale devojčice Danke Ilić(2) možete pratiti BLOGU UŽIVO.

(Telegraf.rs)

Video: Dete palo sa trećeg sprata u Novom Pazaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    4. april 2024 | 15:35

    I sta cemo sad ??? Svi vi,novinari,analiticari,policajci u penziji,analiticari amateri ?? Hoce li neko uputiti izvinjenje majci,ocu .... ?? Sramota,sramota jer ste svi vi bednici navijali da "pritisnu" majku,svi ste pametovali jer ste dokoni i nemate posla. Velika zahvalnost svim sluzbama,policiji,dobronamernim ljudima, i pamet u glavu tj. ne gurajte nos gde mu nije mesto.

  • Milan

    4. april 2024 | 15:19

    Kako nista nije cula kad su je udarili, ako je bila par metara dalje

  • Sk

    4. april 2024 | 16:15

    10 minuta dete bez nadzora ako dobro shvatam...? Blizu ulice? I te komšije što su je videle po asfaltu da hoda sama? Nesreća se mogla izbeći. Ove dve pijane spodobe su uradile šta su uradile u afektu misleći samo na sebe, ali svako ko je video ili ostavio dete samo nije normalan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA