Tinejdžeru (17) vršnjaci motkom polomili lobanju: Jeziv slučaj nasilja u Rakovici

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu Odeljenje za maloletnike

Beogradska policija traga za nekoliko mladića koji su, u ponedeljak oko podneva, u Rakovici na parkingu motkom pretukli B.B. (17) i tom prilikom mu naneli teške telesne povrede opasne po život, saznaje "Telegraf.rs".

Nezvanično, on je u pratnji roditelja doveden u Urgentni centar gde su mu lekari konstatovali načnječenje mozga i on je zadržan na daljem lečenju.

Kako saznajemo, B.B. je sa još dva druga na parkingu došao u sukob sa nekoliko mladića. Posle kraće rasprave jedan od napadača izvadio je drvenu motku i pretukao tinejdžera. Kada su pretukli B.B. oni su pobegli.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu Odeljenje za maloletnike.

Inspektori su obavili razgovor sa pretučenim B.B. u prisustvu njegovih roditelja kao i svedocima obračuna.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    13. mart 2024 | 09:36

    Sve vise problematicne omladine treba prevaspitavati , manjak brige o deci sve prisutniji . Monstruma mnogo svuda oko nas a niko se ne bavi ovim problemima. Drzava treba da otvara sto vise vaspitno popravnih ustanova.

  • Geras

    13. mart 2024 | 10:38

    Šta je problem rešiti? Nadjes ko je to uradio... Dodju sa roditeljima u sud... Dokaze se sve.. Roditelji plate pozamašnu sumu a oni na robije 30 godina da tucaj kamen svaki dan u kamenolomu.... Da proklinju dan kad su se rodili... I kraj... Svaki sledeći tako... Kamenoloma ima fali radnika... Završena priča.. Roditelji tu pozamašnu sumu uplaćuju na račun deteta koje je povređeno i idemo dalje.. Sto veći zločin radikalniji zakoni... I?! Resenooooo

  • XYZ

    13. mart 2024 | 10:37

    Da Perlament izglasa smrtnu kaznu bar dok neudjemo u EUuuuuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA