Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa prijateljima krao oluke sa kuća, pa ih preprodavao: Uhapšen mladić u Čačku

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

S. B. je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 3
Hapšenje lisice policija Foto: Marko Jovanović

Policija u Čačku rasvetlila je devet krađa, od toga sedam teških i tom prilikom je uhapšen S. B. (21) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tva krivična dela, saopštila je ovdašnja Policijska uprava.

- S.B. se sumnjiči da je u februaru i početkom marta na području Čačka, sa dvadesetjednogodišnjakom i šesnaestogodišnjakom, sa porodičnih kuća i preduzeća krao bakarne oluke koje su potom prodavali - kažu za RINU u PU Čačak.

S. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, dok su protiv dvadesetjednogodišnjaka i šesnaestogodišnjaka podnete krivične prijave u redovnom postupku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N 1

    12. mart 2024 | 17:18

    Lopovi su uvek puni ideja kako da zarade i šta da ukradu,tome nikada kraja neće biti jer je nasleđeno od predaka.

  • ZIKI

    13. mart 2024 | 01:38

    Video sam kokosara u svetu al ovi su ih nadmasili u kokosarenju, cuj oluke krast i prodavat. Mogli ste curke i kokoske krast i prodavat. Pa i patke i gusje, cobani jadni.

  • I kod mene su prokleti balije

    12. mart 2024 | 19:47

    ukrali krov sa kuce oluke stolariju I ogradu sa balkona diplome sa fakulteta sa takmicenja I sve sto je u kuci bilo nova kuca pred rato uradjena neka im za lekove ostane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA