≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

SAZNAJEMO Ovo je prava istina o rezultatima obdukcije dece koja su nađena mrtva u Novom Sadu

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sumnja se da su spružnici bili pripadnici sekte

  • 13
Petrovaradin kuća gde su ubijena deca Foto: Nikola Bilić

Sinovi Martine P.S. (23) i Lava P.S. (25) iz Novog Sada stari svega tri i godinu dana umrli su najverovatnije usled trovanja.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu naredilo je dodatne toksikološke analize kako bi se utvrdilo o kojoj supstanci je reč kao i da li su ih roditelji trovali ili je u pitanju nešto drugo. 

- Deca nisu imala povrede po telu. Bila su pokrivena čašafom. Najverovatnije su umrli u petak. U njihovoj krvi nađene su određene supstance koje ukazuju na trovanje - kaže naš izvor blizak slučaju.

Sekta

U kući strave u Novom Sadu u kojem su, u subotu, nađena mrtva deca primećeni su egipatski, satanistički i simboli koji predstavljaju odvajanje od kolektiva. Jedan od znakova na zidu bio je Ankh, egipatski hijeroglif koji predstavlja večni život.

Podsetimo, Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) izvršili su, u petak, samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove od godinu i tri.

Kako je "Telegraf.rs" prvi objavio, policija je u kući na zidovima gde su Martina i Lav živeli sa decom našla crteže koji simbolizuju zagrobni život iz egipatske mitologije.

Sumnja se da su spružnici bili pripadnici sekte.

Podsetimo, pripadnici novosadske policije u subotu su oko 17 časova uz dozvolu vlasnika kuće V.B. (50) ušli u objekat u Ulici Tome Maretića u kom su boravili Martina i Lav P. S. sa njihova dva sina (1) i (3) A. i E.

Tela mališana zatečena su u dnevnom boravku prekrivena čaršafom.

Zaplenjena je i računarska oprema, koja se trenutno veštači, saznajemo iz dobro obaveštenog izvora dobro upoznatog sa istragom.

Podsetimo, Lav i Martina su pre četiri dana skočili sa solitera u Limanu.

Nakon toga, u kući u kojoj su živeli, policija je našla tela njihove dece koja su poslata na obdukciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇧🇦🔊❓

    5. mart 2024 | 16:18

    A koji su rezultati obdukcije dece,kako su lišeni života ?

  • ???

    5. mart 2024 | 17:29

    A mozda su deca sama nasla neki otrov i to popila i kad su roditelji videli da su deca umrla i oni se ubili?? Sto mora odmah najgore dq se pripisuje, mozda nije u pitanju sekta kao sto se prica.

  • Tuga

    5. mart 2024 | 17:35

    A mozda su se deca igrala i nasla neki otrov i to pojela i onda ih roditelji nasli i od tuge su skocili sa zgrade???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA