≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prizor je bio jeziv": Stanari solitera u Novom Sadu sa kog su pali mladić i devojka o užasu koji se dogodio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanarka solitera kaže da dvoje mladih nisu iz ove zgrade, te da je izlaz na krov obijen i razvaljen

  • 2
Novi Sad, pogibija Foto: Nikola Bilić

Na mestu gde se su sinoć nađena tela dečka i devojke koji su, kako su pod još nerazjašnjenim okolnostima pali sa zgrade u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, više nema tragove da se bilo šta dogodilo, osim tragova guma blatu koje su ostale od kombija Hitne pomoći.

Gradske službe očistile su i oprale mesto gde je dvoje mladih palo.

Na samo 10 metara od mesta pada je i parkić i dečje igralište, dok se deca na njemu normalno igraju, roditelji prepričavaju sinoćni događaj.

Dvoje stanara sa kojima smo popričali od kojih jedna žena živi na poslednjim spratovima, rekli su nam da dvoje mladih nisu iz ove zgrade, te da je izlaz na krov obijen i razvaljen.

Treći komšija kaže da je bio na putu u Beogradu i da se vratio za vreme uviđaja.

- Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i peške prolazio tuda, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć da spavam. To je strašno moja deca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli. Stanari kažu da ne znaju kako su dvoje mladih ušli u zgradu, jer se vrata zaključavaju, te da u zgradi nisu čuli nikakvu žurku ili bilo šta drugo - rekao je on za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA