Spektakularna akcija saobraćajne policije u Novom Pazaru: Otkriven heroin u vozilu

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Uhapšeni su vozač J. N. (41) i suvozač V.T. (47), obojica iz Subotice

U spektakularnoj akciji noćas u 22:20 u mestu Bajvica, saobraćajna policija je uz pomoć patrola i komandira Sekcije za saobraćajnu policiju (SPI) uspela otkriti i zapleniti značajnu količinu narkotika, potvrđujući svoju neprekidnu borbu protiv droge, prenosi "Sandžakdanas".

Vozilo marke Klio bele boje, sa registarskim oznakama SO208TG, zaustavljeno je na osnovu sumnje da bi moglo biti uključeno u nelegalne aktivnosti. Prilikom detaljne kontrole vozila, policija je u suvozačkim vratima, skriveno unutar vrećice čipsa, pronašla drogu heroin tešku 205 grama. Ova metoda skrivanja narkotika ukazuje na sofisticiranost i oprez s kojim su se počinioci pokušali izmaći zakonu.

Uhapšeni su vozač J. N. (41) i suvozač V.T. (47), obojica iz Subotice. Ovim brzim i efikasnim postupanjem, saobraćajna policija je još jednom dokazala svoju odlučnost u suzbijanju distribucije narkotika na ulicama naših gradova.

Nakon hapšenja, osumnjičeni su predati nadležnim kolegama iz Uprave kriminalističke policije (UKP) radi daljeg vođenja postupka. Akcija je izvedena uz visok stepen profesionalizma i predstavlja značajan uspjeh u borbi protiv droge, koji će sigurno doprinijeti povećanju sigurnosti građana u lokalnoj zajednici. Pohvale upućujemo svim učesnicima akcije na hrabrosti, posvećenosti i profesionalnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA