KBC Zvezdara potvrdila i osudila napad na doktora: Ima teške telesne povrede

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

O svemu su odmah obaveštene sve nadležne službe

Kliničko-bolnički centar Zvezdara oglasio se povodom napada na doktora Ž. V. i oštro osudio ovaj čin. Potvrdili su da je doktor dobio  teške telesne povrede.

Ova ustanova je juče bila dežurna ustanova za grad Beograd u okviru gradskog dežurstva.

Doktor specijalista Ž. V. je, kako navode, napadnut tokom dežurstva i pregleda pacijenta u 23.45 sati, i tom prilikom zadobio tešku telesnu povredu.

- Odmah su obaveštene sve nadležne službe. Policija je u najkraćem vremeskom roku izašla na lice mesta - navode u KBC Zvezdara.

Uprava i zaposleni u KBC Zvezdara oštro osuđuju napad na zdravstvene radnike.

- Sarađivaćemo sa svim nadležnim službama kako bi se osoblje adekvatno zaštitilo. Verujemo u rad nadležnih institucija i nadamo se da će ovaj napad na zdravstvenog radnika biti najstrožije sankcionisan - navode u KBC Zvezdara.

Policija je zbog ovog napada noćas privela tri osobe -  T. Č. (27), M. B. (28) i ženu J.G. (36).

Prvo osnovno javno tužilaštvo podnelo je krivičnu prijavu protiv T. Ć.

Ž. V. je zaposlen na odeljenju ortopedije Kliničko boničkog centra Zvezdara.

Istraga je u toku.

(Telegraf.rs)

Video: Čudni oblaci stoje nad Beogradom, ali prizor je fenomenalan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora

    28. decembar 2023 | 13:12

    Ako je to ortoped koji je mene pregledao i bukvalno izbacio iz ordinacije zato sto moj problem nije dovoljno bitan I neka su ga premlatili,zasluzio je!!!!

  • Doktori

    28. decembar 2023 | 12:57

    Da li se kaze razlog napada na doktora.Verujte nije ni cudo kako se doktori ponasaju.Dva meseca sam cekala zakazan pregled u gradskoj bolnici kod nefrologa.Kada sam dosla na pregled objasnila sam doktoru da imam jedan bubreg da pritisak stalno skace uz terapije.Uzeo je pregled od inerniste prepisao terapiju ni oritisak da izmeri a kamoli ultrazvuk bubrega.Izasla sam kao jadnica i toliko sam bila potresena zbog rada doktora Verujte nije ni cudo napada na doktora.Ljudi su umorni od svega.

  • Dr

    28. decembar 2023 | 18:37

    U pravu ste ljudi.jesmo se loše ponasali.Za vreme kovida ugrozili svoje zivote i zdravlje i živote svojih porodica.Nigde u Evropi ne mozes doći kod specijaliste tek tako.Ovde noću iz kafane u hitnu.nesto ga žiga.Bez ozbiljne trijaze koja će smanjiti pritisak na lekare ne moze da se radi.U ambulanti kad primim 65 pacijenata.ja vise pojma nemam ni šta pacijent priča.Preumorni smo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA