Ukrala skoro 2 miliona preko "Elektroprivrede", radila kao referent: Hapšenje u Užicu

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U periodu od marta do jula 2023. godine, prisvojila novac koji joj je poveren u radu u iznosu od oko 1.959.500 dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, uhapsili su A. L. (30) iz Užica zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti.

Sumnja se da je, obavljajući poslove referenta za obračun i naplatu za AD "Elektroprivreda Srbije", Ogranak „EPS Snabdevanje“, Služba za obračun i naplatu Užice, u periodu od marta do jula 2023. godine, prisvojila novac koji joj je poveren u radu u iznosu od oko 1.959.500 dinara, a koji je naplatila po osnovu naloga i izveštaja o uplati od potrošača - vlasnika električnih brojila, pri čemu ih nije evidentirala na blagajni. Za ovaj iznos oštetila je AD „Elektroprivreda Srbije“.

Osumnjičena je, uz krivičnu prijavu, sprovedena u nadležno tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Video: Ambasadorka Srbije u Izraelu na godišnjicu masakra: Užasi počinjeni tog dana su nezamislivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga Sc Zoki

    22. decembar 2023 | 16:16

    I ona će opet da si radi na isti posao,samo da prodje Nova godina,Božić,I eto nje na svoje radno mesto.Dok se malko ne zaboravi.A mi pošteni će si sedimo doma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA