≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvo uhapšen otac, pa sin pronađen u štek stanu: Oglasio se MUP o pokušaju ubistva kod Velike Plane

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ranjeni mladić je operisan, u kritičnom je stanju i nalati se u Opštoj bolnici u Smederevskoj Palanci

  • 0
Hapšenje lisice policija Foto: Marko Jovanović

Policija u Velikoj Plani, u saradnji sa policijom u Beogradu i Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, uhapsili su noćas A. M. (23) iz okoline Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Uhapšen je i njegov otac V. M. (54), koji se tereti da je izvršio krivična dela pomaganje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, navode iz MUP Srbije.

Sumnja se da je A. M. sinoć, ispred svoje kuće, nakon rasprave, iz puške u nelegalnom posedu pucao u stomak mladiću (19) i naneo mu teške telesne povrede opasne po život, nakon čega je pobegao.

Ranjeni mladić zbrinut je u Opštoj bolnici u Smederevskoj Palanci.

Intenzivnim operativnim radom, policijski službenici su ubrzo uhapsili V. M. zbog sumnje da je pomogao sinu da pobegne, tako što ga je odvezao do Beograda i pronašli pušku, koju je pokušao da sakrije.

Zatim je uhapšen i A. M., koji se skrivao u jednom stanu u Beogradu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA