Pretres u dva prodajna objekta u Leposaviću i Kosovskoj Mitrovici

 
T. I.
T. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Kako su potvrdili iz policije, pretres je izvršen takođe zbog sumnje da se u objektu nalazi roba bez papira o poreklu

Zamenik direktora tzv. kosovske policije za region sever Veton Eljšani izjavio je da je u jednom prodajnom objektu u Leposaviću u toku pretres, zbog dojave da se u istom navodno nalazi krijumčarena roba.

On je za Tanjug rekao da je nakon policije u objekat stigla i ekipa tzv. carine.

"Dobili smo informaciju da se u jednom objektu u Leposaviću, koji nije ni uredno registrovan, nalazi roba bez porekla. Ta roba je prokrijumčarena i policija sa carinom trenutno vrši pretres tog objekta", izjavio je Eljšani.

Pored Leposavića, danas je tzv. kosovska policija zajedno sa carinskom službom izvršila pretres i u Kosovskoj Mitrovici. Kako su potvrdili iz policije, pretres je izvršen takođe zbog sumnje da se u objektu nalazi roba bez papira o poreklu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Usred noći policija sa dugim cevima upala i pohapsila osumnjičene za krijumčarenje ljudi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije

    21. decembar 2023 | 18:21

    Mi jasno zašto ih nazivate "takozvana" policija i carina,kad su priznati od amera,engleza i Evrope i vlast su dole na Kosovu.Od pet postulata državnosti imaju policiju,pravosudje,carinu i ekonomiju,samo im vojska nedostaje,a i to njihovi prijatelji guraju da KBS postane vojska Kosova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA