Oglasilo se i Tužilaštvo o hapšenju majke čiji je sin slao lažne dojave o bombama: Ovo su detalji

 
M. L.
M. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Osumnjičena će na okolnosti krivične prijave biti saslušana dana 18.decembra, saopštilo je Tužilaštvo

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv terorizma i Policijske uprave za grad Beograd su, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneli rešenje o zadržavanju A.B.Š. (42).

Ona se tereti za krivično delo Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica iz člana 193. Krivičnog zakonika jer je, usled grubog zanemarivanja i vaspitanja od strane osumnjičene, njen sin, maloletni A.Š. u prethodnih mesec dana u više navrata lažno prijavio MUP RS da su bombe podmetnute u obrazovnim ustanovama.

Osumnjičena će na okolnosti krivične prijave biti saslušana dana 18.decembra, saopštilo je Tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • John

    16. decembar 2023 | 19:01

    "jer je, usled grubog zanemarivanja i vaspitanja od strane osumnjičene, njen sin, maloletni A.Š. u prethodnih mesec dana u više navrata lažno prijavio " Bukvalno ni teorijske šanse nema da dokažu vezu između navodnog "grubog zanemarivanja" i lažnih dojava. A neće moći ni to "grubo zanemarivanje" da dokažu. Je l' dete ide u školu? Je l' ima šta da jede? Je l' obučeno kako treba? Ila krov nad glavom? Je l' prosjači? Je l' krade? Je l' skita po ceo dan po ulici? Je l' vođeno redovno kod lekara? E, sve što sam napisao je po stavu sudske prakse - grubo zanemarivanje deteta. Pošto ništa od toga nije slučaj, majku će morati da puste. I nadam se da će ih odrati na sudu od odštete. Nažalost, ne može da tuži previše samouverenog policajca i tužioca, mora državu.

  • Oldtajmer

    16. decembar 2023 | 19:05

    Prvo uzmeš roditeljima gotovo sva prava a onda ih osudiš za zanemarivanje. Doduše, šta god ko rekao, retki su slučajevi da deca iz stabilne porodice krenu pogrešnim putem.

  • Zasto ona iza resetaka

    16. decembar 2023 | 18:59

    narod je vise nemocan da decu vaspitavaju znamo kako su se ranije deca I kod kuce I u skoli vaspitavali sa batinom danas je to zabranjeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA