Pljačkali zlataru, pa otvorili vatru: Jedan policajac ranjen, drugi lakše povređen

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Razbojnici su uspeli da umaknu automobilom u nepoznatom pravcu zbog čega je policija apelovala na građane da pomognu u njihovom pronalaženju.

Jedan policajac pripadnik policije takozvanog Kosova je ranjen, a drugi je lakše povređen danas popodne pri pokušaju da spreče oružanu pljačku zlatare u Suvoj Reci, saopšteno je iz policije tzv. Kosova.

- Četiri naoružana muškarca opljačkala su danas zlataru u Suvoj Reci.Isti su pucali na policiju,navedeno je u saopštenju.

U policijskom saopštenju dodaje se snimak na kome se vide trojica razbojnika koji pune kese u zlatari dok ih četvrti odezbeđuje ispred objekta.

Slučaj se dogodio danas oko 16 časova.

Čim je patrola stigla na lice mesta, osumnjičeni su pucali na policiju i tom prilikom je ranjen jedan policajac dok je drugi zadobio lakše telesne povrede.

Razbojnici su uspeli da umaknu automobilom u nepoznatom pravcu zbog čega je policija apelovala na građane da pomognu u njihovom pronalaženju.

(Telegraf.rs/N.Z.)

Video: Videla kako napadaju biciklistu, pa dohvatila lopatu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    23. novembar 2023 | 00:26

    Kakva je ovo pljacka medju hrpu gradjana koji non stop prolaze a tek koliko dugo traje da scipe nisu reagovale a prave se hrabri. Mozda je ovo namesteno, to rade mnogi koim slabo ide prodaja pa se uradi pljacka i naplati steta od osiguranja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA