Pronađen nakit opljačkane i vezane starice iz Novog Pazara: Usledio šokantan obrt u istrazi

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nakit je pronađen u vozilu bivšeg policijskog službenika

Nakit starice koju su dvojica razbojnika upala u kuću, vezali je i oteli stvari od materijalne vrednosti pronađen je u vozilu bivšeg policijskog služenika Dž.A. i on je uhapšen zbog sumnje u povezanost sa ovim razbojništvom u naselju Jerka.

- Osumnjičeni u čijem vozilu je pronađen nakit je inače otac glavnog osumnjičenog za ovaj razbojnički akt, a koji je sa još jednim mladićem uhapšen 7. novembra. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, dok se ostala dva glavna osumnjičena i dalje nalaze u pritvoru - kaže za RINU izvor blizak istrazi.

Inače, Dž. B.(32) i E.B.(24) se terete da su 1. novembra provalili u porodičnu kuću u Jerki, gde su pod pretnjom vezali i zaključali staricu, odnoseći nakit, znatnu sumu novca, oko 10.000 evra, i automobil marke “Škoda”. Automobil je kasnije nađen spaljen u blizini Sebečeva, na putu između Novog Pazara i Tutina.

Policija je takođe otkrila da su nakon pljačke kuće, osumnjičeni provalili u džamiju u Sebečevu i ukrali uređaj za video nadzor, verovatno u cilju uništavanja dokaza.

(Telegraf.rs)

Video: Predstavljen Veliki atlas Srbije na Sajmu knjiga, kapitalno delo Službenog glasnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    18. novembar 2023 | 23:45

    Strašno!!!Jadna starica koji šok je doživela!?Treba ih osuditi na višegodišnju kaznu zatvora da se opamete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA