"U šoku sam, jako mi je loše": Ovo je odbrana oca Peđe Stojakovića, rekao kako je došlo do saobraćajne nesreće

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

"On je tokom iznošenja odbrane ispričao da je prošao na zeleno svetlo na semaforu i počeo da obavlja polukružno okretanje i da je možda bila njegova loša preocena"

Miodrag Stojaković, otac proslavljenog košarkaša Predraga Peđe Stojakovića na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu izjavio je da mu je teško zbog toga što je juče u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu u kojoj je učestvovao nastradao Mirko M. (60).

Kako izvor Kurira otkriva, tokom saslušanja on je priznao da je moguće da je bila njegova loša procena u saobraćaju, dok je vršio polukružno okretanje, ali da mu "najteže pada to što je muškarac nastradao".

- On je tokom iznošenja odbrane ispričao da je prošao na zeleno svetlo na semaforu i počeo da obavlja polukružno okretanje i da je možda bila njegova loša preocena. I dalje je bio u šoku, ali je naveo da ne zna da li su mu možda zdravstveni problemi doprineli tome da ne proceni dobro, ili brzina drugog vozila koje je naišlo - otkriva sagovornik Kurira.

Podsetimo, tužilaštvo je saopštilo da je Miodrag Stojaković saslušan i da, s obzirom na to da nije ranije osuđivan krivično niti prekršajno, kao i da ima stalnu adresu boravka, nije predložen pritvor.

Prema nezvaničnim informacijama, zbog zdravstvenih problema koje ima od ranije, njemu se slošilo i tokom saslušanja.

Stravična saobraćajna nesreća, podsetimo, dogodila se juče oko 17.30 na Zrenjaninskom putu u blizini Borče. Prvi rezultati istrage pokazali su da je Stojaković udario "mercedesom" u "pežo" u kom je kao suvozač bio Mirko M. (60) . Od siline udara "pežo" je uleteo u lokal pored puta.

Predrag Peđa Stojaković Foto: Profimedia


- M.S. je prednjim delom vozila udario u desnu bočnu stranu putničkog vozila „pežo“ kojim je upravljala A.M. - dodaje se u saopštenju. Osim njenog supruga, koji je usled zadobijenih povreda preminulo, jedan putnik iz tog automobila je teško, a dvoje lako povređeno.

Kako je saopšteno iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, otac Peđe Stojakovića je alkotestiran i utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi u vreme nesreće.

Video: Prednji deo automobila potpuno uništen: Policija izvukla pežo i telo nastradalog

(Telegraf.rs)

Video: Jezivi snimak namerno potencijalnog izazivanja sudara na autoputu: Zbog ovakvih stvari se gine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    17. novembar 2023 | 16:45

    Otac pedje stojakovica, pa ne mozemo da kazemo da je on kriv? Svakako nije imao prednost on koji je radio polukruzno i morao je da se uveri da niko ne nailazi i da moze bezbedno da se ukljuci na put!

  • Da bre

    17. novembar 2023 | 18:06

    Zaboravice se. Brzo. Ipak si M.S.

  • Zoki

    17. novembar 2023 | 18:41

    I normalno nece biti osudjen jer je njegov otac.Tako sve funkcionise kod nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA