Sumnja se da je devojka vozila BMW 240 km na sat, saputnici slomljena noga: Novi detalji nesreće u Smederevu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 21

Sudeći prema fotografiji iz vozila, brzinometar je stao na 240 kilometara na sat, te se ispituje da li je to brzina kojom je devojka vozila

Z. M. (22) iz Kovina koja je upravljala vozilom marke "BMW" tip 530D pre 3 dana je oko ponoći sletela s puta i probila ogradu na porodičnoj kući i zakucala se u banderu zbog, kako se pretpostavlja, neprilagođene brzine. U kolima sa njom je bila još jedna devojka na mestu suvozača (22) koja ima prelom leve noge.

Tim povodom, golasilo se Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu:

"Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu obaveštava javnost da se dana 11.11.2023. godine oko ponoći u Ulici Šalinačkoj dogodila saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedna ženska osoba, koja je upravljala putničkim motornim vozilom marke „BMW“ tip 530D, zadobila lake telesne povrede u vidu posekotina, dok je druga ženska osoba, koja je bila na mestu suvozača, zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma leve noge. Odmah nakon događaja, po nalogu dežurnog javnog tužioca sproveden uviđaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

Po dostavljanju izveštaja policije o okolnostima pod kojima se događaj odigrao biće ispitano postojanje krivičnopravne odgovornosti nekog od učesnika sa obraćajne nezgode, a prema do sada prikupljenim dokazima do nezgode je najverovatnije došlo usled neprilagođene brzine stanju puta i uslovima saobraćaja, zbog čega je došlo do gubitka kontrole nad vozilom i sletanja sa kolovoza, kojom prilikom je došlo i do oštećena ulične bandere, ograde i porodične kuće", saopštili su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

Sudeći prema fotografiji iz vozila, brzinometar je stao na 240 kilometara na sat, te se ispituje da li je to brzina kojom je devojka vozila.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    14. novembar 2023 | 14:16

    Imale su sreću u nesreći obe, kad si vidi kako auto izgleda nakon nesreće dobro su prošle. Ako se ustanovi da je stvarno vozila 240Km/h onda se ja pitam, a gde zurite sestre brze od zivota! Vozim Mercedes AMG GT4 63S sa 640PS ali uvek pametno i bez zurbe a tako sam i decu ucio da uvek imaju u glavi ne brze od zivota. Ove devojke Bog dragi je ovog puta video i to im je opomena za ubuduce, nadam se da ce nesto nauciti iz ove lekcije.

  • Aca

    14. novembar 2023 | 14:20

    I ništa im nije bilo,svašta ne želim nikom zlo ali slupati se tom brzinom,jaki su joj andjeli bili

  • Hoky

    14. novembar 2023 | 14:14

    Nebi preživele da su vozile i 120 km/h

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA