Policija "ovnom" razvalila vrata, pa uhapsila mladića: Ovako je "pao" jedan od razbojnika, u kući držao oružje

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U njegovom stanu pronađeno je automatsko oružje kao i velika količina novca u evrima i nekoliko novčanica u dolarima

U više policijskih akcija u Beogradu uhapšeni su P. A. (22), I. Ž. (49), A. Ž. (50) i jedan šesnaestogodišnjak zbog razbojništva.

Kako se vidi na snimku hapšenja, pripadnici Uprave kriminalističke policije "ovnom" su razvalili vrata i upali u kuću jednog od uhapšenih. Policajci su, "pod punom opremom" i zaštićeni štitovima, potom ušli u kuću i mladića oborili na pod, stavivši mu lisice na ruke.

U njegovom stanu pronađeno je automatsko oružje kao i velika količina novca u evrima i nekoliko novčanica u dolarima. Pronađeno oružje odneto je na veštačenje.

Naime, sumnja se da je P. A. 1. oktobra ove godine, zajedno sa još jednom osobom za kojom se traga, na teritoriji Novog Beograda oštećenom muškarcu zadao više udaraca čekićem i pištoljem, nakon čega mu je oduzeo veću količinu novca.

U drugoj akciji, policija je uhapsila I. Ž. (49), A. Ž. (50) i šesnaestogodišnjeg mladića nakon što su, kako se sumnja, na teritoriji Vračara, uz pretnju pištoljem od vlasnika menjačnice oduzeli veću količinu novca u raznim valutama i čekove.

Kod osumnjičenih je pronađen deo ukradenog novca i čekovi. Osumnjičenom P. A. je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

I. Ž. i A. Ž. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok je protiv šesnaestogodišnjaka podneta krivična prijava u redovnom postupku.

(Telegraf.rs)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA