≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trojica ranjenih u pucnjavi u Užicu: Potraga za pucačem iz "mercedesa"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema rečima očevidaca do pucnjave je došlo kada je iz vozila mercedes u pokretu pucano na muškarce koji su se nalazili na motorima

  • 18

Nakon pucnjave koja se tokom popodneva dogodila na mostu u širem centru grada, u Opštu bolnicu u Užicu primljena su trojica muškaraca.

- Tri pacijenta su hispitalizovana na Urgentno-prijemnu službu, pregledani su od strane dežurnih lekara. Jedan pacijent je zadobio teške telesne povrede lakta i upućen je na intenzivnu negu, na službu ortopedije. Za druga dva pacijenta je dijagnostika u toku, izjavio je za RINU dr Dragan Damjanović direktor užičke bolnice.

Prema rečima očevidaca do pucnjave je došlo kada je iz vozila mercedes u pokretu pucano na muškarce koji su se nalazili na motorima. Putnički automobil zatim je produžio ka naselju Terazije.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak sa lica mesta: Stravična pucnjava u Užicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    20. oktobar 2023 | 14:33

    Ljudi u državi nikad veće ne zakonje,pucnjave svaki dan,ubistva,nesreće.Ovo više nije normalno.Pa 90te su mala maca.

  • Boško

    20. oktobar 2023 | 15:27

    Ala su nam zakone pooštrili! Sve više ubistava,pokušaja ubistva,saobraćajnih nesreća.......Jeli bre a kad misli ova država ZAKON DA PRIMENI???

  • Djole

    20. oktobar 2023 | 15:20

    Pucnjava u blizini osnovne škole i vrtića a nedaleko je još jedna osnovna skola i to u po bela dana kad je najveća frekvencija djaka i dece???!!! Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA