Miladin svirepo ubio suprugu u Paraćinu: Stravičan prizor zatekao sin, posvađali se zbog sahrane brata?

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Telo ubijene žene poslato je na obdukciju, a Miladin L. danas bi trebalo da bude saslušan u tužilaštvu

Miladin L. (73) iz Paraćina je, u noći između petka i subote, svirepo ubio svoju suprugu Kaju L. nakon kraće rasprave u njihovom porodičnom domu. Kaja je 26. žrtva femicida od početka godine.

Naime, Miladin je supruzi tokom svađe sa suprugom otišao po nož i navodno joj prerezao vrat i zadao joj više uboda po telu. Prizor je zatekao njihov sin jedinac koji je došao da obiđe roditelje, s obzirom na to da je trebalo da se održi sahrana Miladinovog brata koji je preminuo zbog bolesti.

Nesrećna žena je tokom svađe pobegla u sobu, ali Miladina je to još više razbesnelo. Ubio ju je u sobi i ostavio je da leži pored kreveta.  Nož je samo spustio pored tela.

Kako su rekli meštani, kada je policija došla po Miladina, on je nervozno tražio naočare, kao da mu je to u tom momentu bila najveća briga.

Videvši hitnu pomoć, njihove komšije su mislile da je nekom pozlilo. Nisu ni slutili da se iza svega krije mnogo strašnija situacija. Ipak, kada su videli forenzičari došli na lice mesta, bilo im je jasno da se dogodilo nešto strašno.

- Miladinov brat je preminuo i u subotu je bila zakazana sahrana, a on navodno nije bio u dobrio odnosima sa njim. Kaja je insistirala da on ode, ali se on iznervirao i nije želeo ni da čuje za tako nešto - kažu meštani i dodaju "da su to samo nagađanja jer ko zna šta mu je krvcnulo u glavi".

Telo ubijene žene poslato je na obdukciju, a Miladin L. danas bi trebalo da bude saslušan u tužilaštvu.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    16. oktobar 2023 | 13:03

    Trebalo bi za takve uvesti doživotni zatvor, da u njemu radi otplaćuje hranu i "garsonjeru"... Možda bi neki odustali od ubijanja...

  • Lord

    16. oktobar 2023 | 15:20

    Puna Srbija debila!

  • Natalija pravnica

    16. oktobar 2023 | 22:10

    Hitno menjati zakone! Svaki dan ubistva. Koliko jos nasilja sto zene trpe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA