Prva izjava Zorana Marjanovića po izlasku iz zatvora

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

"Ja zaista nisam čovek koji bi mogao da ubije životinju, kamoli čoveka"

Zoranu Marjanović osuđenom za ubistvo supruge Jelene Marjanović ukinut je pritvor i prvostepena presuda.

Zoran je u ekskluzivnoj izjavi za Informer istakao da se nada da će pravda pobediti.

- Malo sam iskreno zatečen, pozitino što se kaže. Nadam se da će pravda da zasija. Sedam godina, zaista ja nisam čovek koji bi mogao, ne drugog čoveka, nego životinju ne bi mogao da ubijem. Nadam se da će pravda da pobedi - istakao je Marjanović.

Kako je rekao, jedva čeka da vidi ćerku Janu.

- Ćerku jedva čekam da vidim. Ona je dolazila kod mene u posete. Teško je i njoj bilo da gleda oca iza rešetaka. Uradićemo jedan veliki intervju, samo da ja malo dođem sebi.

Podsetimo, Apelacioni sud koji je odlučivao o žalbi na presudu kojom je osuđen na 40 godina zatvora, još uvek zvanično nije doneo odluku o presudi. Međutim, Informer saznaje, ukidanje pritvora praktično znači da će i presuda biti ukinuta.

Podsetimo, Zoran Marjanović bio je osuđen na maksimalnu kaznu na 40 godina zbog ubistva supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. Njegovi advokati žalili su se na ovu presudu.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    3. oktobar 2023 | 17:08

    Možeš se ti možda izvući pred zemaljskim sudom ali pred Božjim kad se nađeš nećeš sigurno. Sramna odluka je ovo da ubicu za kojeg postoje dovoljno dokaza pušte na slobodu.

  • Mihailović

    3. oktobar 2023 | 17:19

    Strašno, ko je tu koga kupio? A šta bi pomislio za onoga ko ubije svoju ženu, nije imao ni malo tuge, nije se borio, platio, da traže ubicu, već nekoliko advokata da brane njega...nema tu tuge,ni ljubavi...samo pomislim kako bi meni bilo da mi neko ubije voljenu osobu... Njegove pantalone od blata iz kanala, a rekao da nije ulazio u kanal, isključen telefon, pa poziv policiji...

  • DULE

    3. oktobar 2023 | 17:13

    Sramota i bruka kakvo nam je pravosudje,i sta rade saovim covekom.Znaju oni ko je ubica,ali je njihov covek i finansijer pa ga kriju.Ali izacice to na videlo i jos mnogo toga,nadam se veoma BRZO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA