Posvađao se sa partnerkom pa je istukao u kolima: Uhapšen nasilnik iz Zemuna nakon incidenta

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

On se sumnjiči da je juče nakon svađe sa emotivnom partnerkom V.M. istu tukao u automobilu, a zatim joj je ispred jednog kafića u Zemunu uputio pretnje po život

Muškarac N.J. uhapšen je juče u Zemunu zbog zbog sumnje da je izvršio nasilje nademotivnom partnerkom V.M kada ju je istukao u automobilu nakon svađe.

On se sumnjiči da je juče nakon svađe sa emotivnom partnerkom V.M. istu tukao u automobilu, a zatim joj je ispred jednog kafića u Zemunu uputio pretnje po život.

Policija u Zemunu u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsila je N.J. i odredila zadržavanje do 48 sati i pisala prijavu za Ugrožavanje sigurnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    1. oktobar 2023 | 20:14

    Eh gde su stara dobra vremena kad muz istuce zenu a ona pozove miliciju a milicija kad dodje i cuje o cemu se radi kazu ovako: "gospodjo to je vas muz mi tu ne smemo da se mesamo u porodicne odnose" a onda zatvore kapijče i odu. Bese nekad tako u stara dobra vremena. Da vidis kako posle mesi kore za gibanicu. Htedoh samo da podsetim kako je nekad bilo.

  • V8

    1. oktobar 2023 | 18:30

    Šta bi sa onim u Kruševac što su tukli Policajce u vršenju službene dužnosti!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA